Betaalmethoden & Verzending

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hanteren wij verschillende betaalmethoden. Uiteraard zijn alle prijzen op onze website inclusief 21% BTW.

Vooruitbetaling middels iDeal
Zodra u een bestelling heeft geplaatst kunt u deze online afrekenen via iDeal. iDeal is beschikbaar voor alle grote Nederlandse banken. Als u betaalt via iDeal wordt het aankoopbedrag meteen van uw rekening afgeschreven en op onze rekening bijgeschreven.

Vooruitbetaling middels PayPal
U kunt uw bestelling eenvoudig betalen via uw PayPal account. Houd er wel rekening mee dat de verzending een dag langer duurt in verband met fraude protectie. Nadat u voor de optie 'betalen via Paypal' heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar de website van Paypal. Na betaling dient u terug te keren naar onze website door op de knop te klikken 'teruggaan naar webshop'.

Vooruitbetaling middels overschrijving of telebankieren

U kunt uw bestelling ook afrekenen via een overschrijving of telebankieren. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk onze betalingsgegevens.

   Hi-Fi Corner B.V.
   505524880
  ABN Amro International

 

     NL92ABNA0505524880
    ABNANL2A


Let op:
- Vergeet niet het ordernummer te vermelden!
- Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij de betaling hebben ontvangen.
- Wij verzenden uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Rembours
Kiest u voor de betaaloptie Rembours dan wordt uw bestelling, mits voorradig, direct verstuurt. U betaalt aan de deur aan de PostNL bezorger. Let er op dat u aan de deur alléén contant kunt betalen. Bent u niet thuis op de dag van de levering of heeft u geen contant geld in huis, dan krijgt u van de bezorger een afhaalbericht waarmee u uw bestelling vanaf de volgende werkdag kunt afhalen bij het postkantoor. Het is bij vrijwel ieder postkantoor mogelijk uw bestelling via PIN te betalen.

MisterCash
Inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij het Mistercash netwerk kunnen betalen met Mistercash. 


Let op:
- Bij verzending tot 30 kg onder rembours wordt €9,- aan verzendkosten in rekening gebracht.
- Bestellingen met een afleveradres buiten Nederland kunnen niet via een rembourszending betaald worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »