Denon AVR-X3400H

€999,00 €799,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Denon AVR-3400H is een surround receiver die onder een nieuwe generatie van AV-receivers valt, met nieuwe eigenschappen en een nog hogere waarde. Er is voortgebouwd op het succes van een voorgaande netwerk AV-receiver reeks waarvan de AVR-X3400H alweer het model uit de vijfde generatie is. De AVR-X3400H is de meest geavanceerde 7.2 kanaals receiver en combineert de verbeterde prestaties en mogelijkheden met HEOS multiroom muziek streaming.

Versterker technologie
Dankzij de de volledig discrete versterker technologie, beschikt de AVR-X3400H over een maximaal vermogen van 180 Watt. Dit vermogen wordt aan alle zeven kanalen geleverd waardoor er een krachtig, precies geluid wordt geproduceerd voor zowel muziek als films.

Ondersteuning audio- en videoformaten
De Denon AVR-X3400H biedt ondersteuning voor de nieuwste audio- en videoformaten voor thuisbioscopen. Dit zijn onder andere Dolby Atmos en DTS:X, 4K Ultra HD met HDR (High Dynamic Range) en Dolby Vision.

Audyssey MultEQ
Verder is de AVR-X3400H voorzien van een precieze Audyssey MultEQ-installatie en -optimalisatie. Hiermee heeft u nog meer mogelijkheid met betrekking tot home theater en muziek, omdat het mogelijk wordt een home cinema systeem (receiver en speakers) af te stellen op de akoestiek in de ruimte waarin het geheel geplaatst is. Dankzij de handige Audyssey MultEQ Editor App heeft de gebruiker nog meer controle heeft over de geluidsinstellingen. Bovendien is een van de Audyssey functies de Audyssey LFC, zodat de gebruiker van een krachtige bas kan genieten zonder dat de bas in andere ruimtes tot last is. Een andere functies is de SubEQ HT om het gebruik van twee subwoofers voor een vloeiende, beter geïntegreerde subbas te vereenvoudigen.

HDMI
De receiver is voorzien van 8 HDMI-ingangen en drie HDMI uitgangen. Eén van de HDMI-ingangen bevindt zich op het voorpaneel. Het videogedeelte ondersteunt Full 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR (High Dynamic Range), BT.2020, een breed kleurengamma en 4:4:4 Pure Color sub sampling passthrough. Zodoende kunnen apparaten zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en streaming settopboxen worden aangesloten. Ook video´s met een lagere resolutie kunnen worden opgewaardeerd naar True 4K dankzij de geavanceerde videoprocessor. Met de 3 HDMI-uitgangen is het mogelijk om audio/video in een tweede ruimte via HDMI af te spelen.

HEOS
De Denon AVR-X3400H is voorzien van HEOS multiroom draadloze muziekstreaming, waardoor het model met andere HEOS producten gecombineerd kan worden. Hiermee kan een overal in huis op meerdere HEOS speakers muziek worden afgespeeld in een hoge resolutie vanaf een netwerk of internetbron. De HEOS app maakt bediening eenvoudig.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »